Kurumsal Değer ve İlkelerimiz

Tanı, tedavi ve bakım dahil olmak üzere tüm tıbbi alanlarda faaliyet göstermek amacıyla kurulmuş bir ana şirkettir ve Cita Diagnostics ve Cita Care olmak üzere iki alt markaya ayrılmıştır.

01Hakkımızda

Cita Sağlık A.Ş.
Tanı, tedavi ve bakım dahil olmak üzere tüm tıbbi alanlarda faaliyet göstermek amacıyla kurulmuş bir ana şirkettir ve Cita Diagnostics ve Cita Care olmak üzere iki alt markaya ayrılmıştır.

Cita Diagnostics Hakkında
Dünyadaki hemen hemen her ülkede, Cita Diagnostics’in tanı test kitleri hastanelerde, kliniklerde, acil servislerde ve laboratuvarlarda her gün binlerce kez kullanılmaktadır. Test bulgularımız sıklıkla hasta bakımı karar verme sürecinde “başlat” düğmesi olarak hizmet eder ve küresel olarak hemen hemen her birey için önemli sağlık hizmeti seçeneklerinin çoğunu etkiler. Test sistemlerimiz, kanser, bulaşıcı hastalıklar, kan sorunları ve kalp krizi dahil olmak üzere çok çeşitli hastalıklar için tedavi seçeneklerini yönlendirmek için kullanılan hayati veriler sağlar. Kesin tedaviyi anlamada, ayrıca gelişmiş, bilgi ve bizi ayıran ve sağlık hizmetlerinin değişimini etkili bir şekilde şekillendirmemizi sağlayan özel niteliklere sahibiz.

Cita Care Hakkında
Cita Care, tıbbi hizmetler, turist sağlığı, tıbbi bakım ve ayrıca tıbbi eğitim dahil olmak üzere çok çeşitli hizmetler sunan tıbbi bakımda önemli bir fark yaratmıştır. Türkiye’nin sağlık turizminde dünyanın en başarılı ülkesi olması ve Türkiye’de eğitim turizminin sağlık tesislerinin kalitesi ve dolayısıyla tedavilerin kalitesi, hızı ve uygun fiyatı nedeniyle her geçen gün geliştiğini göz önünde bulundurarak, sizleri Türkiye’yi ve eşsiz olanaklarını yakından ziyaret etmeye davet ediyoruz.

Cita Health Care

02Vizyonumuz

Vizyonumuz, yeni tanı ve tedavi yöntemleri oluşturmak, umut uyandırmak ve entegre klinik uygulama ve eğitim yoluyla tüm hastalar için mümkün olan en iyi bakım ve teşhisi sağlayarak sağlık ve refaha katkıda bulunmaktır . Cita Sağlık , sağlık hizmetlerinde en güvenilir ortak olarak benzersiz bir deneyim sunuyor.
Vizyonumuz, hizmet verdiğimiz topluluklarda tıbbi ile ilgili her türlü hasta bakımı ve teşhisinin kalitesini iyileştirme ve maliyetlerini azaltmada rakipsiz lider olmak, hastalar, müşteriler, meslektaşlarımız, yatırımcılar, iş ortakları ve içinde çalıştığımız ve yaşadığımız topluluklar için dünyanın en değerli şirketi olmaktır.

Hastalarımızın ve pazarımızın ihtiyaçlarını dikkate alan en iyi sağlık uygulamalarını sunmak ve müşterilerimizi yeni teknolojik başarılarla daha hızlı ve daha verimli bir şekilde tedavi etmek için buradayız.

Cita Health Care

02Amacımız

Cıta Sağlık olarak çığır açan ilerlemeler getirerek, hastalar için akla gelebilecek en iyi sonuçları sağlayan yüksek kaliteli bakım sağlamak için sağlık uzmanlarına yardımcı oluyoruz.

Nerede yaşadıklarına veya neyle karşılaştıklarına bakılmaksızın hastalar için daha iyi sonuçlar ve deneyimler üretmeye çalışıyoruz. Ürün, hizmet ve çözüm yelpazemiz, klinik karar verme ve bakım yollarımızın merkezinde yer almaktadır. Sabırlı inovasyon her zaman işimizin merkezinde olmuştur.

Ekibimiz, dünyanın en tehdit edici hastalıkları olan kanser, kardiyovasküler ve nörovasküler hastalıklarını teşhis etmek ve üstesinden gelmek ve tanı, bakım ve sağlık hizmetlerine erişim kalitesini artırmak için bu güçlü yönleri geliştirmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacaktır. Amacımız, herkesin yüksek kaliteli test kitlerine erişimini kolaylaştırmak ve açıkçası düşünceli çözümler sunarak herkesin sağlığını ve yaşam kalitesini iyileştirmektir.

Bir diğer temel hedefimiz, turist sağlık hizmetlerini hayal gücünün ötesinde geliştirmek ve turistlerin dünya çapında refah bakımını sağlamak ve desteklemektir.

Cita Health Care

02Kurumsal Değer ve İlkelerimiz

  • Çalışanlar– Çalışanlara güven, saygı ile yaklaşmak ve onlara öncülük etmek, Çalışanları kendilerini geliştirmeleri için, eğitim ve gerekli diğer olanakları sağlayarak desteklemek, Herkesin Şirket başarısına katkı sağlayacağına inanarak, üstün performansı takdir edip ödüllendirmek, Tüm çalışan ilişkilerinde dürüstlüğü esas almak.

 

  • Gelişim– Yapılan her işi geliştirmek için sürekli gözden geçirmek ve iyileştirmek

 

  • İş Ahlakı– Bütün faaliyetler, kararlar ve ilişkilerde en yüksek ahlaki değerleri gözetmek.

 

  • Müşteriler– iç ve dış tüm müşterilerin tam memnuniyetini sağlamak için çaba sarf etmek,

 

  • Toplumsal Sorumluluk– Bulunduğumuz toplumun gelişimine katkıda bulunmanın bir görev olduğu bilinci ile hareket etmek.
Cita Health Care

02Kurumsal Değer ve İlkelerimiz

  • Takım Çalışması ve Karar Alma– Kararları, konuya en yakın ve uzman kişilerce yapılan detaylı araştırma ve analize dayanarak vermek, Bütün işlerde ekip çalışmasından yararlanırken yenilikçilik, yaratıcılık ve çok sesliliği desteklemek, Bütün ilişkilerde saygılı, nazik ve hoşgörülü davranmaya özen göstermek, Problemler karşısında çözüm odaklı yaklaşım sergilemek.

 

  • İletişim– iletişimde karşılıklı bilgi verme ve dinlemeyi temel almak, Herkesin, düşüncelerini organizasyonun her düzeyinde, açıkça ifade edebileceği bir ortam oluşturmak.

 

  • Tedarikçiler– Tüm müşteri-tedarikçi ilişkilerinde tutarlı, adil ve dürüst davranmak, en yüksek ahlaki değerleri gözetmek.

 

  • Değişime Uyum– Değişen teknolojiye ve diğer tüm koşullara kolayca uyum sağlamak.

 

  • Gizlilik – Müşterilerimizin bilgilerini, saygıdeğer hastalarımızın özel bilgilerini, teknolojisini ve ticari sırlarını gizli saklamayı gerçekten önemsiyoruz.
Cita Health Care
Call Now Button